donderdag
1 februari

Carnavalstraining cv De Kikvorsche:

We gaan op bezoek bij AAC-Olympia om de carnavalstraining bij te wonen. Uiteraard is daarbij de derde helft het belangrijkst.

vrijdag
9 februari

Schoolbezoek CV De Kikvorsche:

De Prins en zijn gevolg zullen Basisschool de Tweestroom bezoeken, voor het inluiden van kleintje carnaval, samen met het onderwijsteam en alle basisschool leerlingen. Ook zal een bezoekje gebracht worden aan het kinderdagverblijf Hummeltjeshof, onder onze residentie.

zaterdag
10 februari

Dikkoppencarnavalsreut

Vanaf 14:30 uur kunnen alle in Kikkerstad gebouwde carnavalswagens zich opstellen op de Woerdsestraat. vanaf daar zal om 15:00 uur de optocht gaan trekken naar residentie De Kikvorsch. Vanaf 15:45 uur zullen de deuren van onze residentie geopend zijn alwaar na ontbinding van de optocht het Kikkerbillenbal in volle hevigheid zal losbarsten, met DJ tijn en
DJ Freezy. Om 22:00 zal het laatste rondje geschonken worden.

zondag
11 februari

Ziekenbezoek

Prins Jeffrey en Adjudant Joeri zullen aangevuld met zijn pages en een delegatie van leden van onze vereniging een bezoek brengen aan oudere en zieke Kikvorsche buiten de grenzen van Kikkerstad.

maandag
12 februari

Outvorse Oavond

Met medewerking van DJ Sennsation en de Helden Op Sokken. De avond begint om 20:30 uur en zal tegen 01:00 uur ten einden lopen. Gewoon een gezellig avondje carnaval, U komt toch ook?!

dinsdag
13 februari

Dikkoppenbal 

Met als thema Let’s Glow Crazy. Aanvang 14:30 in de uithof en de actieve middag zal gesloten worden rond 17:30 uur.

zaterdag
9 maart

Half vasten

Er is nog niet bekend of er een activiteit zal zijn met half vasten.

Paaszaterdag
30 maart

Appelflappen actie:

Tussen 10:00 uur en 14:30 uur zullen onze dansmariekes bij u aan de deur aanbellen voor onze jaarlijkse appelflappen actie. een lekkere appelflap bij het paaseitje om onze vereniging te steunen. Bij voorbaat dank u wel voor uw deelname.